söndag 31 januari 2010

helg-härj

Det här helgen har vi verkligen varit produktiva. I går höll vi på hela dagen med att flytta ner Folke till nedervåningen. Det som tidigare var "bibliotek/arbetsrum" är nu Folkes rum. Han har somnat utan knot i sitt nya rum två kvällar i rad nu. Jag hoppas att det fortsätter så.

Ester har därmed tagit över det lilla sovrummet där uppe. Hon somnar bäst ensam i ett mörkt rum så det passar henne alldeles utmärkt att ha ett eget rum.

En vinst med den här lösningen är att vi slipper ha alla leksaker i vardagsrummet. Nu ska det mesta (utom möjligtvis köket) få flytta in antingen i Folkes rum eller upp i Esters rum. Hon har börjat bli riktigt säker på trappklättring så det funkar att ha leksaker där uppe och att de två går upp och leker.

En annan baktanke med att göra om kontoret till sovrum är att vi inför att vi ska sälja huset och ha visningar vill visa att vi faktiskt har tre sovrum! Skrivbordet har f.ö. fått flytta upp i hallen där det inte finns nåt bredband och eftersom jag har en stenåldersdator utan trådlöst bredband är jag tillvidare hänvisad till Mårtens dator...

1 kommentar:

Holmsundarna sa...

Heja på- du är ju effektiviteten själv. you go girl!
Kram Eva

Kanske vill du läsa något av dessa inlägg också?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...