torsdag 16 oktober 2008

Vilken överraskning!!

Min bästis och hennes man väntar sitt tredje barn - vilket var en lika stor överraskning för dem som för oss andra runt omkring. De har varit ganska tydliga med att de var nöjda med att vara tvåbarnsföräldrar. Nettan har i och för sig reserverat sig lite och sagt att om hon kunde vara 100% säker på att de skulle få en tjej (de har två killar nu) så skulle hon kunna tänka sig ett tredje barn så småningom.

De är i vecka 11 nu och träffade en läkare idag för att bestämma tid för KUB-test. Eftersom Nettan inte "känner nåt" dvs inte känner sig särskilt gravid, så gjorde läkaren ett UL på henne. De skojade och berättade för honom hur tveksamma de varit när de insåg att de skulle ha ett tredje barn och han säger att de ska ha tvillingar. "Ha ha, kul skämt, ser det bra ut?"

Men de t var inget skämt, de ska verkligen ha tvillingar! Tvåäggstvillingar...

Så i maj blir de fyrabarnsföräldrar om allt går bra! Från att ha två barn och vara nöjda med det till att ha fyra... Det är nog tur att de har några månader på sig att förbereda sig och ställa in sig mentalt på att de inte ska få en utan två bäbisar!

Inga kommentarer:

Kanske vill du läsa något av dessa inlägg också?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...