söndag 19 oktober 2008

Ditten och datten...

Nu funkar Esters Späjs igen, finally! Så jag har lagt in nya bilder på henne där (se mina favoritlänkar). Sidan var nedstängt pga en bild som var opassande... nu har vi fått hennes space upplåst och har givetvis tagit bort bilden - som visade när Mårten klippte Esters navelsträng. Den klassades som porngrafi enligt mejlet vi fick... (märkligt!) Hela hon - som visserligen var naken, nyfödd och endast några minuter gammal - skymdes av både navelsträng, saxen och Mårtens händer... det är sexigt det!!

Men missförstå mig inte nu... jag tycker att det är jättebra att de har strikta regler vad det gäller nakenhet och annat. Det är jättebra att sidor med opassande material stängs ned, men hur avnavling av en bäbis kan ses som pornografi kan jag inte riktigt förstå.

Från denna länk till en helt annan... jag vill tipsa om en beroendeframkallande sida: http://www.vetgirig.nu/ man kan duellera i oändlighet! Det är så kul, och samtidigt nyttigt... man lär sig ju en massa saker! Jag hoppas att sidan finns kvar när jag blir pensionär så jag kan duellera i frågesport hela dagarna!! Sen kan man ju utmana sina vänner och sin familj också på omöjliga och möjliga ämnen...

Slutligen vill jag påminna mina eventuella läsare om att det är oktober och då stödjer man bröstcancerfonden och det rosa bandet! Ni glömmer inte det va?!?

Inga kommentarer:

Kanske vill du läsa något av dessa inlägg också?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...