fredag 23 april 2010

Jekyll & Hyde

Igår hade esteterna på Tibble premiär på årets musikal och det var en fantastisk föreställning! Det var otroligt duktiga. Gå och se den!!

Man kan köpa biljetter på Musikpunkten i Täby C eller på plats innan föreställningen. Bokning & information: musikal@tibble.nu

Tibble estet hälsar er varmt välkomna till
årets musikal på Tibble Teater!


Estetiska programmet på TFG har nöjet att presentera "Jekyll & Hyde - the musical" på Tibble Teater. Musikalen bygger på Robert Louis Stevensons klassiska roman "Dr. Jekyll och Mr. Hyde" (1886) och hade premiär på Broadway 1997. I Sverige har den senast spelats på Chinateatern i Stockholm med Mikael Samuelson och Sarah Dawn Finer i huvudrollerna.

Årets musikaluppsättning är den sextonde i raden som spelas av estetiska programmet på Tibble Teater. På scen ser vi avgångseleverna från musikalinriktningen på estetiska programmet. Rollen som Dr Jekyll och Mr Hyde spelas av musikalartisten Thomas Wennsten.

Ensemblen är uppbackad av professionella musiker under ledning av Mikael Littwold och scenografi , mask och kostym skapas av avgångseleverna från estetiska programmets bildinriktning tillsammans med Astrid Stenberg.
Anna Johansson står för regin och Malin Jonsson är har koreograferat föreställningen.

Tibbles musikaluppsättningar kan räknas till ett av Täbys absolut största kulturevenemang. Vi välkomnar årligen en publik på runt 4000-5000 besökare - privatpersoner, skolor och företag.

PREMIÄR Torsdagen den 22:e april kl 19.30 på Tibble Teater
Kvällsföreställningar: 22, 23, 24, 25, 28, 29 april kl 19.30 samt 1 maj kl 19.30
Skolföreställningar: 26 & 27 april kl 12.30

Inga kommentarer:

Kanske vill du läsa något av dessa inlägg också?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...