måndag 6 januari 2014

Bella!

Vi är från och med igår hundvakter åt lilla Bella drygt fem månader gammal. Hennes familj har åkt utomlands och hon kunde inte följa med eftersom hon ännu inte har fått båda rabiessprutorna, så vi ryckte in som extra-familj. Folke och Ester är överlyckliga - vi får se hur länge det håller i sig...

Det är en helt ny upplevelse för oss men både vi och hunden har klarat av vårt första dygn tillsammans.

Ester och jag har varit hemma med Bella större delen av dagen och varit ute tre gånger med henne hittills. Nu senast tog vi en liten extrarunda så att hon skulle bli riktigt trött, men den som blev trött var Ester. 

Eftersom det är så blött och geggigt nu så blir den lilla vita hunden riktigt lortig när vi varit ute så vi har duschat av henne efter varje promenad. Det går som tur är bra att ställa henne i badkaret och skölja av den värsta smutsen och sedan torka och borsta henne utan att hon opponerar sig. Hon är väldigt snäll och gör inte mycket väsen av sig.
Folke visar Bella var maten står.
Ester- och Bella-mys!

Bella är en Yorkshire Terrier Biewer - med vit grundfärg - även kallad Biewer Terrier, Biewer à la Pom Pon, Biewer Yorkie, Biewer Yorkshire eller Biewer Yorkie Terrier. Jätteliten och söt.

Första olyckan: när jag och Ester kom hem efter att ha varit borta ca två timmar så kissade Bella på köksmattan. Då förstod vi att det var dags för en promenad igen.

Inga kommentarer:

Kanske vill du läsa något av dessa inlägg också?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...