torsdag 3 januari 2013

Dinosaurietorsdag

I dag har hela familjen varit ledig. Efter en välbehövlig sovmorgon kom Victor och hälsade på och åkte tillsammans med Mårten och barnen till ishallen. På vägen stannade de i centrum och köpte nya skridskor till Folke. De som han och Ester delade på förra året var alldeles för små i år. De passade bra på Ester däremot. Skridskoäventyret gick bra, efter lite inskolning så åkte båda barnen själva på isen.

Jag var hemma och försökte komma på vad vi ska äta de närmaste dagarna och städade lite. Den nya soffan pryder sin plats framför TVn och vårt gamla soffbord har fått komma upp i ljuset igen. Det passar bättre med det mörka, lite större bordet, till den mörka, större soffan.
Nu börjar det snart bli dags för lite kvällsmat. Ester har tittat på Michael Jackson-videor på min ipad och svidade om till sitt nya nattlinne (som hon gärna skulle vilja använda som klänning) och nyss hittade jag henne sovandes ihopkurad invid ipaden...
 
Folke spelar spel på datorn, nåt "skjutspel" säger han att det är. Det börjar kanske bli dags att sätta upp regler för dator- och ipadanvändningen här hemma.
Mårten är trött efter skridskostrapatserna och ligger och vilar lite med sin ipad.
 
Jag har skickat några jobbmejl (snart börjar allvaret igen) och ska börja göra varma mackor - så att vi hinner äta innan det är dags för dagens TV-höjdpunkt Dinosauriernas planet. Vi får väl se om vi får liv i Ester tills dess...

Inga kommentarer:

Kanske vill du läsa något av dessa inlägg också?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...