måndag 30 april 2012

Sista veckan i april - våren är här

I måndags vaknade Folke med en ny Impetigo-infektion i ögonvrårna och på näsvingen, så vi var hos Dr Ulla och fick både penicillin mot stafylokockerna och ögondroppar mot ögoninfektionen. Han var ganska pigg ändå och var hemma med mormor.
I fredags vaknade Folke med feber och var helt utslagen och vi misstänker att han har fått morfar Björns influensa. Så hela helgen har han legat utslagen som en urvriden disktrasa. Igår sov han hela förmiddagen men hade igen feber och framåt eftermiddagen var han mycket piggare. Idag är han pigg - men hostig.

Vi hade två spanska lärare boende här förra veckan och Folke och Ester övade sin spanska med dem "hola amigo" sen kom Ola också och hälsade på några dagar. Så det har varit fullt hus här.
Ester, Folke och Ola
I lördags kom Johan och Ullis och hälsade på och firade Folkes födelsedag i efterskott. Han fick Lego som han och Johan började bygga ihop men han orkade inte bygga hela utan fick gå och vila halvvägs.

Ullis och Johan hade också med sig ett spel till Folke och Ester - ett smurfspel som Ester och Ullis byggde ihop och spelade.

Ullis och Ester smurfar...

Liten Folke vilar med pappa


De stannade på kvällen och åt varma mackor med oss.
De senaste dagarna har vädret blivit bättre. Värmen har kommit och musöronen börjar synas på buskar och träd. Det var också dags för grillpremiären.
Mårten och lilla Ester sköter grillen

Inga kommentarer:

Kanske vill du läsa något av dessa inlägg också?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...