fredag 26 september 2008

Hela familjen hemma

Vi hade tänkt åka till landet den här helgen. Mamma och pappa ska dit också och det var länge sedan vi var där. Mårten skulle kunna jobba lite och jag och barnen skulle ha sällskap av deras mormor & morfar. Men, så blev mamma sjuk igår så då bestämde vi oss för att vara hemma. Det finns ju en hel del vi behöver få gjort bl a köpa en syskonvagn...

Vi tog lite sovmorgon idag, men sedan skjutsade Mårten Folke till dagis. Vår plan var Mårten skulle jobba lite först och sedan att åka och titta på kakel, klinker och vagn medan Folke var på dagis, men... strax innan lunch ringde fröken Maria och sa att Folke hade 39 graders feber. Han hade sovit när Mårten hämtade honom och var varm och hängig när han kom hem.. Vi fick i honom lite mat och sedan sov han nästan två och en halv timmar i vagnen.

Nu på eftermiddagen har han fått lite alvedon och sovit bredvid pappa på soffan. Ester verkar opåverkad - ännu i alla fall. Vi får hoppas att hon slipper att få feber. Folke har ju i alla fall inte varit och kladdat så mycket på henne.

Inga kommentarer:

Kanske vill du läsa något av dessa inlägg också?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...