söndag 9 januari 2011

nu är glada julen slut...

Nu är det långa härliga jullovet slut och i morgon börjar allvaret igen. Det har verkligen varit ett härligt, vintrigt lov med mycket snö och kyla. De senaste dagarna har det töat dock och det är otroligt vad snabbt snötäcket sjunker undan.

Farfar och Marie var här och inspekterade vår nya lya och hälsade på i helgen. Farfar var lek- och lego-farbror mest hela tiden och Marie sagotant. De båda bjöds på kaffe och te och allt möjligt annat och fick även agera kör och ackompanjemang till barnens sånger...

Anders och Majken var här och hämtade juniorsängen som Majken ärvt av Folke och Ester. Då fick vi leverans av en snöskyffel och snow-racern som varit magasinerade i deras garage. Så både igår och idag har Folke varit iväg med pappa och åkt snow-racer i kexbacken lite längre ned på gatan. Efter utflykten fikade de utanför huset. De började vid söderväggen men det droppade så mycket från taket så de flyttade in i uterummet. Jag skickade ut mackor, mjölk, te och kaffe genom altandörren. Jättemysigt!

I morgon börjar vardagen igen med en tidig morgon, återgång till jobbet och förskola och allt vad det för med sig. Vi har lagt fram kläderna barnen ska ha på sig och måste komma ihåg att packa ner extrakläder och allt annat de behöver ha där.




Inga kommentarer:

Kanske vill du läsa något av dessa inlägg också?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...